Hitta tillbaka till hälsa och balans i vardagen, online

 

Individuell hälsa och balans, grundmodul 3 i the Genuine Contact Program. Självstudier + 4 frukostmöten om 1½ timme vardera, 3, 10, 17 och 24 april, kl 8.30-9.00.

Unik möjlighet! Denna gång ges kursen som en förberedelse för Holistiskt ledarskap och därför tar vi endast ut kostnad för kursboken. 

Har du funderat över hur din hälsa och balans påverkar din förmåga att skapa ditt bästa liv och din kapacitet som att ta ledningen för det? Hälsa och balans påverkar vår kapacitet att orka fullfölja de mål vi vill uppnå. De påverkar hur vi står emot förändring som ständigt ändrar om i våra planer och stress när vi försöker hinna med flera saker samtidigt.

Den här kursen handlar om hur du kan skapa utrymme för din egen hälsa och balans i en hektisk vardag. Vi varvar självstudier med morgonmöten online. Varje vecka får du övningar att testa och text att läsa inför nästa möte. Varje möte reflekterar vi över våra upplevelser och prövar nya övningar. Räkna med att lägga cirka 3 timmar per vecka på dina hemuppgifter utöver tid för frukostmöten.

Från den här kursen får du med dig

  • Ett verktyg som ger dig en bild av livsbalansen just nu
  • Kunskap och verktyg för att återskapa och stärka balansen mentalt, andligt, känslomässigt, fysiskt
  • En modell för att arbeta med helheten på ett systematiskt sätt
  • Tid för att tänka efter och frågor att återkomma till
  • Övningar och frågor du kan använda i ditt arbete med andra

Vi ses en kort stund på morgonen varje vecka under 4 veckor, reflekterar över sådant som hänt, testar övningar, ställer frågor och får hemuppgifter för kommande vecka.

Anmälan

Denna gång utgår ingen kursavgift utan du betalar endast för den digitala kursboken, SEK  250 ex moms. Anmäl dig genom att skicka namn, företagsnamn och fakturaadress till Eiwor Backelund Jacobsson.

Individuell hälsa och balans är en av grundkurserna i the Genuine Contact™ (GC) Program. The GC Program skapades av Birgitt och Ward Williams. Som kursdeltagare blir du inbjuden att delta i ett växande internationellt nätverk av Genuine Contact Professionals, en mentorcirkel för stöd och samarbete. Läs mer om detta på Genuine Contact-programmets hemsida

Kursledare

Eiwor Backelund Jacobsson, vuxenpedagog och auktoriserad Genuine Contact Trainer, har arbetat med programmet sedan 1999 i ledarskapspositioner som chef, ordförande, projektledare och ombudsman samt som konsult. Hon ger dig praktiska och verklighetsnära erfarenheter av ett nytt sätt att tänka som chef och ledare. Kontakt: eiwor@gctools.se

Anders Johansson, utomhuspedagog och auktoriserad Genuine Contact Trainer, har under lång tid utbildat lärare i utomhuspedagogik och använt naturen som verktyg för teamutveckling. Han hjälper dig att bli bekväm i att använda utomhusmiljön som en förstärkning för att utveckla samarbete, förmågor och kreativt tänkande. anders@friluften.se

Hege Steinsland, processvägledare och auktoriserad Genuine Contact Trainer, har många års erfarenhet som chef och med förändringsarbete, teamutveckling, konflikthantering och coachning. Med sitt lugna och reflektiva arbetssätt och bakgrund i relations- och gestaltvägledning så hjälper hon dig hitta rätt i relationen till ditt ledarskap. Kontakt: hege@rela.no