Holistiskt ledarskap – låter det lagom flummigt?

Holistisk betyder att helheten är större än summan av delarna och att ingenting kan beskrivas utan sin omgivning. Holistiskt ledarskap innebär att man inte enbart kan se på olika delar i ledarskapet utan man måste också se på den större helhet som bildas av delarna och den omgivning där ledarskapet utförs.

Holistiskt ledarskap innebär att vi inte bara ser på vad vi utför som ledare utan även på hur vi är som ledare och som människor. När vi inser att vårt sätt att vara är vårt bästa verktyg för att förändra och utveckla en organisation, så inser vi samtidigt att det behövs tanketid och andrum där vi utvecklar vårt sätt att vara. Det går inte att springa i ekorrhjulet och snappa upp det man behöver i farten. Det handlar om att värdera sig själv så högt att man ger sig utrymme att bli den bästa versionen av sig själv som ledare. Vi har bestämt oss. Har du?

När du väljer att skapa tid för dig själv för att öka din kapacitet som ledare, så kan det göras på många olika sätt. Börja gärna med att se över din personliga balans genom att delta i 4 frukostmöten där du kan testa en rad olika övningar, läs mer och anmäl dig här. Fortsätt sedan mot din bästa version av dig själv och var med på Holistiskt ledarskap i sommar. Begränsat antal deltagare så anmäl dig idag.

Posted in Uncategorised @sv, Uncategorised @sv.