Individuell hälsa och balans, online

Read in Engelska

Individuell hälsa och balans, grundmodul 3 i the Genuine Contact Program.

30 april, 7, 14 och 21 maj 2019, kl 7.30-10.00. 4 frukostmöten online med egna övningar och självstudier varje vecka. 

Anmäl dig nu

 

Söker du också efter något som hjälper dig behålla hälsa och balans i en kaotisk vardag? Vill du ha stöd att hålla fast vid det du tänkt tills det blivit en vana? Då har du kommit till rätt plats.

Hälsa och balans påverkar vår kapacitet att orka fullfölja de mål vi vill uppnå. De påverkar hur vi står emot förändring som ständigt ändrar om i våra planer och stress när vi försöker hinna med flera saker samtidigt. Den här kursen handlar om hur du kan skapa utrymme för din egen hälsa och balans i en hektisk vardag. Vi varvar frukostmöten online med att pröva nya rutiner och övningar på egen hand. Räkna med att lägga cirka 3 timmar per vecka på dina hemuppgifter utöver tid för frukostmöten.

Från den här kursen får du med dig

  • En bild av din livsbalans just nu
  • Kunskap och verktyg för att återskapa och stärka balansen mentalt, andligt, känslomässigt, fysiskt
  • En modell för att arbeta med helheten på ett systematiskt sätt
  • Tid att tänka efter och frågor att återkomma till
  • Övningar och frågor du kan använda i ditt arbete med andra

Vid frukostmötena reflekterar vi över hur det som händer just nu, testar övningar, ställer frågor och får hemuppgifter för kommande vecka.

Anmälan

Kurskostnad: 3 500 SEK ex moms. I kostnaden ingår kursledning, kursbok, kursmaterial och dokumentation. Kursledarna finns tillgängliga för frågor och samtal via mail mellan kurstillfällena.

Anmäl dig här. Har du frågor, maila Eiwor Backelund Jacobsson.

Individuell hälsa och balans är en av grundkurserna i the Genuine Contact™ Program, som grundades av Birgitt och Ward Williams, Dalar International Consultancy. Som kursdeltagare blir du inbjuden att delta i ett växande internationellt nätverk av Genuine Contact Professionals, en mentorcirkel för stöd och samarbete. Läs mer om detta på Genuine Contacts hemsida. 

Kursledare – GC-Team Skandinavia 

Eiwor Backelund Jacobsson, vuxenpedagog och auktoriserad Genuine Contact Trainer, har arbetat med programmet sedan 1999 i ledarskapspositioner som chef, ordförande, projektledare och ombudsman samt som konsult. Hon ger dig praktiska och verklighetsnära erfarenheter av ett nytt sätt att tänka som chef och ledare. 

Anders Johansson, utomhuspedagog och auktoriserad Genuine Contact Trainer, har under lång tid utbildat lärare i utomhuspedagogik och använt naturen som verktyg för teamutveckling. Han hjälper dig att bli bekväm i att använda utomhusmiljön som en förstärkning för att utveckla samarbete, förmågor och kreativt tänkande. 

Hege Steinsland, processvägledare och auktoriserad Genuine Contact Trainer, har många års erfarenhet som chef och med förändringsarbete, teamutveckling, konflikthantering och coachning. Med sitt lugna och reflektiva arbetssätt och bakgrund i relations- och gestaltvägledning så hjälper hon dig hitta rätt i relationen till ditt ledarskap. 

Anmäl dig nu