Vägen till en sund och balanserad organisation

Read in Engelska

Vägen till organisatorisk hälsa och balans, grundmodul 1 i the Genuine Contact Program.

Online 18 oktober, 2018, kl 8-12.  Anmäl dig här

Vann, Lysekil i Skogsfloatingrummet, 26 nov 2018, kl 9-12 alt kl 13.30-16.30. Anmäl dig här

Vår värld förändras ständigt. I allt snabbare takt ställs vi inför nya och komplexa utmaningar. Tänk om de lösningar vi behöver redan finns i vår organisation eller vårt team? Hälsa, balans och motståndskraft är viktiga aspekter som avgör om organisationen ska lyckas hitta rätt lösning och dra nytta av de möjligheter som en förändring innebär.

I den här halvdagskursen beskriver vi ett helhetligt förhållningssätt till hälsa, balans och flexibilitet i organisationer. Du utvecklar ditt eget perspektiv på vad som skapar en sund och balanserad organisation. Du får med dig några enkla verktyg som du kan använda direkt och som gör skillnad utan stora ingrepp i organisationen.

Detta får du med dig:

  • Ett uppdaterat perspektiv på organisationens hälsotillstånd
  • Ett set med enkla verktyg som hjälper dig återskapa hälsa, balans och motståndskraft i organisationen
  • Insikt i hur vår verklighetsuppfattning påverkar organisationen
  • Kunskap om innehåll och arbetssätt inom Genuine Contact™-programmet
  • Vetskap om hur du kan lära mer om sunda och balanserade organisationer

Kursen är upplevelsebaserad och praktisk. Språket är svenska/norska, engelska vid förfrågan. Kursen erbjuds både online och på olika platser. För anmälan till kurser i Norge, kontakta Hege Steinsland. Om du har frågor, kontakta oss gärna.

OBS På Vann genomförs kursen utomhus i Skogsfloatingrummet, en unik möjlighet att pröva en helt ny möteslokal. Kaffe, te och tilltugg ingår. Välj mellan förmiddag eller eftermiddag. 

Kursavgiften är 900 SEK ex moms. I avgiften ingår kursledning och arbetsbok. Fakturan ska betalas inom 15 dagar, men innan kursstart. Vid samtidig anmälan till Hälsa och balans i organisationer, får du Vägen till hälsa och balans utan kostnad.

Anmäl dig till onlinekursen

Anmäl dig till kursen på Vann. Välj förmiddag eller eftermiddag.

Vägen till organisatorisk hälsa och balans är en av grundmodulerna i the Genuine Contact™ (GC) Program, som grundades av Birgitt och Ward Williams, Dalar International Consultancy. Som kursdeltagare blir du inbjuden att delta i ett växande internationellt nätverk av Genuine Contact Professionals, en mentorcirkel för stöd och samarbete. Läs mer om detta på Genuine Contacts hemsida. 

Kursledare

Eiwor Backelund Jacobsson, vuxenpedagog och auktoriserad Genuine Contact Trainer, har arbetat med programmet sedan 1999 i ledarskapspositioner som chef, ordförande, projektledare och ombudsman samt som konsult. Hon ger dig praktiska och verklighetsnära erfarenheter av ett nytt sätt att tänka som chef och ledare.

Anders Johansson, utomhuspedagog och auktoriserad Genuine Contact Trainer, har under lång tid utbildat lärare i utomhuspedagogik och använt naturen som verktyg för teamutveckling. Han hjälper dig att bli bekväm i att använda utomhusmiljön som en förstärkning för att utveckla samarbete, förmågor och kreativt tänkande.

Hege Steinsland, processvägledare och auktoriserad Genuine Contact Trainer, har många års erfarenhet som chef och med förändringsarbete, teamutveckling, konflikthantering och coachning. Med sitt lugna och reflektiva arbetssätt och bakgrund i relations- och gestaltvägledning så hjälper hon dig hitta rätt i relationen till ditt ledarskap.