När du har ett brådskande behov av att lära dig något nytt och/eller vill lägga till den där lilla extra kunskapen i din verktygslåda, så kan självstudiekurser vara riktigt värdefulla. De låter dig studera när som helst på dygnet, utan att känna stress för att du måste fatta allt direkt. Du kan göra dem om och om igen, testa något och sedan återkomma för att ta nästa steg.

De här korta och praktiska kurserna utgår från the Genuine Contact™ Program. Vi har samlat ihop vår långa erfarenhet av att ha arbetat med Genuine Contact™-konceptet i många olika situationer i organisationer. Våra erfarenheter har lett fram till de här kurserna, där vi delar med oss av sådant som visat sig göra skillnad i vårt arbete. Det är enkelt att få tillgång till självstudiekurserna och när du har lite tid, så kan du mycket snabbt sätta dig in i dem.

Leading Engaging & Effective Online Meetings kommer snabbt att visa dig hur du kan leda onlinemöten med bra samarbete och hög energi. Om du vill leda ett webinar, en föreläsning, bör du gå någon annanstans. Detta är en kurs om hur man kan få tillgång till den kollektiva visdomen och använda den för att lösa brådskande problem i organisationen. Det handlar om att bjuda in till verkligt samarbete, till kreativitet och genuina relationer.  Kursen är användbar när du planerar styrelsemöten, projekt- och teammöten där du vill använda den kollektiva visdomen för att utveckla lösningar på akuta problem eller behov.

Richard Schultz och Eiwor Backelund Jacobsson har sammanfogat sin kunskap från 20 års onlinesamarbete och skapat kursen genom att samarbeta online mellan Kanada och Sverige.  Kursen innehåller 39 lektionssteg med videor, text, diagram med förklaringar och demonstrationer samt nedladdningsbara övningar och verktyg, som hjälper dig planera, utforma och förbereda möten. Kursen är på engelska.

Läs mer och anmäl dig

Meetings that Engage lär ut ett effektiv sätt för hur man kan inleda möten, så att man engagerar deltagarna och stärker samarbetet. Genom att använda det praktiska Transfer-In-verktyget hjälper man deltagarna att bli helt engagerade i mötet och den aktuella frågan. Du kommer att få uppleva och lära dig hur detta minskar vanliga orsaker till bortslösad tid, så som konflikt, positionering och liknande dynamiker, och istället hjälper deltagarna bli medvetna om sin intention för att delta.

Ad van Roosmalen och Eiwor Backelund Jacobsson delar med sig av hur de har lett möten i över 20 år och använt det här verktyget i möten med styrelser, projektteam, ledningsgrupper, politiker, professorer och kommunchefer.

Kursen innehåller en ljudinspelning från originalkursen samt kurspresentation och ett kurshäfte.

Köp din e-kurs här

Self Study Footer

.

Don’t wait. The time will never be just right.

…unknown origin

Lead to collaborate & co-create
Self Study Footer
Self Study Footer

.

Don’t wait. The time will never be just right.

…unknown origin

Lead to collaborate & co-create
Self Study Footer
PlayPause
previous arrow
next arrow