Kurser 

Ibland vill vi förändra något men kan inte riktigt hitta vad det är som behöver ändras. Ibland vet vi vad vi behöver lära oss men funderar på om det inte blir lättare med lite sällskap. Hur det än ser ut för dig så kan en kurs ge dig både nya insikter och sällskap. Under våra kurser får du tid och utrymme att hitta det du letar efter och sällskap av andra som befinner sig på en liknande resa. Du får även användbara och praktiska tekniker och verktyg som ger dig en struktur som underlättar ditt arbete.

Samtliga våra kurser är en del av eller utgår från the Genuine Contact™ Program, ett internationellt program som bygger på forskning, professionalism och erfarenhetsbaserad kunskap. Programmet är designat och testat för att stödja nästa generations ledarskap. I våra kurser fokuserar vi på sådant som är nödvändigt för ledare som vill bygga ett stabilt stödsystem för ledarskap för sig själva och i sin organisation.

Behöver du vägledning och sällskap på din ledarskapsresa? 

Vi erbjuder olika kortare och längre möjligheter för lärande och vägledning, både online och på plats. Vi diskuterar också gärna interna processer anpassade enbart för din organisation.

Kurser i Genuine Contact™-programmet:

Följande Genuine Contact™-kurser är utformade för att stärka din ledarskapskapacitet samt din förmåga att påverka organisationen och att bygga en solid och livsberikande grund för att arbeta med nästa generations ledarskap. Varje kurs bygger på lärandet i andra kurser i den ordning de visas här. Våra öppna kurser erbjuds på svenska/norska i samarbete med Genuine Contact Lokal Hub Skandinavien. Alla kurser kan även köpas som interna kurser i en organisation och kan då ges på svenska eller engelska.

  1. Organisatorisk hälsa och balans förser dig med praktiska och direkt användbara verktyg för att skapa ett basvärde, mot vilket du kan mäta dina framgångar när du inför den kultur för ledarskap som krävs för att transformera organisationen mot förhållningssättet i nästa generations ledarskap. Kursen innehåller även en översyn av värderingar och antaganden om organisationer,om  ledarskap och om världen samt en bedömning av värdegrunden i din organisation.
  2. Individuell hälsa och balans för förändringsledare. Ledare behöver ofta hantera sorg och konflikter i jobbet. Därför behöver de vara försiktiga med sin egen hälsa så att de inte blir sjuka. I den här kursen får du pröva olika tekniker och verktyg för att upprätthålla din egen balans och undersöka vad som passar dig.
  3. Holistisk ledarskapsutveckling är en möjlighet att finna din egen styrka som ledare och öka din ledarskapskapacitet på ett både seriöst och lekfullt sätt. Vi lär oss om samspelet mellan ledare och organisationer och undersöker vilken som är vår bästa väg för att göra skillnad.  Från kursen får du med dig ett utvecklingsverktyg för din organisation och många insikter om vem du är som ledare.
Workshops – Footer

.

If you want to improve the organization, you have to improve yourself and the organization gets pulled up with you.

Indra Nooyi

Lead to collaborate & co-create
Workshops - Footer
Workshops – Footer

.

If you want to improve the organization, you have to improve yourself and the organization gets pulled up with you.

Indra Nooyi

Lead to collaborate & co-create
Workshops - Footer
PlayPause
previous arrow
next arrow