Om Eiwor

Eiwor Backelund Jacobsson föddes på en liten gård på den svenska landsbygden. Hon började tidigt arbeta på gården tillsammans med sin far. Han lärde henne om skogen, träden, fåglarna och om hur man plockar svamp. Han lärde henne också om främmande länder och urfolk och han var en förebild när det gällde att behandla människorna och naturen med respekt. Hennes mor och farmor lärde henne att laga mat, sy, väva och ta hand om sina syskon. Med jämna mellanrum fick familjen brev från Amerika, dit farmoderns syskon emigrerat och från moderns släktingar i Finland.

Eiwors barndom tände ett stort intresse för skillnader mellan kulturer runtom i världen, och mest av allt en passion för att bidra till att bygga organisationer och samhällen där alla människor kan må bra och leva i harmoni med varandra och med naturen. Med detta i fokus åtog hon sig olika ledarskapsuppdrag som medlem eller ordförande i idéella organisationer, som skolförälder och lärare, som politiker. Senare, när hon hittade the Genuine Contact™ Program, blev hon medlem av ledningsgruppen för dess internationella medlemsorganisation. Hennes syfte med sitt ledarskap har alltid varit att skapa organisationer och samhällen som tjänar människorna, och inte tvärtom.

Världen har genomgått en period där individualism och urbanisering lett fram till en världsbild där vinstmaximering blivit sedd som det som kan rädda världen. Vi kan se detta när regnskogen skövlas och ersätts med palmoljeplantager. Vi kan också se det när vi vill ha snabba lösningar på våra hälsoproblem istället för att ändra livsstil eller matvanor. Vi ser det när det kött och den kyckling vi äter produceras i fabriker på ett sätt som ligger långt från ett naturligt kretslopp. Vi har förlorat det generations- och miljötänkande som fanns på våra små gårdar. Nu behöver vi ett nytt ledarskap, ett nästa generations ledarskap som, precis som våra barn, kan ta över och uppdatera vårt tänkande så att vi kan gå mot att skapa en mer miljö- och människovänlig organisering av världen.

Detta ledarskap, som kan utföras av alla, kombinerar medmänsklighet och mångfald med ett hållbarhetsperspektiv. Ledare som ansluter sig till de här tankegångarna kommer att utmanas, både från omvärlden där vinstmaximering fortfarande regerar, och inifrån där deras medärvda tänkande får dem att förlora riktningen. De kommer att behöva skapa ett stödsystem med nya koncept, annorlunda metoder och verktyg och med mentorer och lärare.

Eiwors syfte är att stödja denna nästa generation av ledarskap och de ledare som vill arbeta på det sättet. Hon är en ledarskapskonsult, författare, vuxenpedagog och auktoriserad Genuine Contact™ Trainer som erbjuder praktiska, verklighetstestade erfarenheter från åratal av att införa nästa generation av ledarskap i organisationer.  Eiwor kan förse dig med:

  • Ett stabilt och konsekvent mentorpartnerskap för ledare
  • Mentorcirklar för lärande och samstämmighet i organisationen
  • Metoder och verktyg för att skapa en kultur för ledarskap i organisationen
  • Praktisk erfarenhet i kombination med ett djupt engagemang och en öppenhet för den resa ni gör tillsammans

Kontakta gärna Eiwor för ett öppet samtal!

About Eiwor Footer

.

Am I good enough?
Yes, I am!

Michelle Obama

Lead to collaborate & co-create
About Eiwor Footer
About Eiwor Footer

.

Am I good enough?
Yes, I am!

Michelle Obama

Lead to collaborate & co-create
About Eiwor Footer
PlayPause
previous arrow
next arrow