Individuell hälsa och balans, online

4 frukostmöten online samt självstudier. 2, 9, 16 och 23 mars, 2021, kl 7.30-9.30 CET.

Kursen hålls på svenska och/eller engelska beroende på vilket språk deltagarna talar. 

Anmäl dig nu!


Söker du efter något som kan hjälpa dig bibehålla hälsa och balans i ditt hektiska liv?

Behöver du stöd för att hålla dig till det du planerat tills det hunnit bli en vana? Då är detta för dig.

Vår nivå av hälsa och balans påverkar vår kapacitet att kunna genomföra de mål vi ställt upp för oss. Hälsa och balans påverkar hur vi klarar av de förändringar som ständigt ändrar våra planer och den stress vi möter när vi försöker göra många saker samtidigt. Kursen handlar om hur man skapar utrymme för sin egen hälsa och balans i ett hektiskt vardagsliv. Vi kombinerar självstudier med korta onlinemöten. Varje vecka får vi nya övningar att prova och texter att läsa för att förbereda det kommande mötet. I varje möte reflekterar vi om våra upplevelser och testar nya övningar. Förutom tid för frukostmötet, behöver du boka in ytterligare cirka 3 timmar per vecka för hemarbetet.

I den här kursen får du med dig:

  • En bild av din aktuella livs- och arbetsbalans
  • Kunskap och verktyg för att återskapa och stärka din balans mentalt, själsligt, emotionellt och fysiskt
  • Ett koncept för att systematiskt arbeta med helheten
  • Tid att reflektera tillsammans med andra och frågor att återvända till
  • Övningar och frågeställningar att använda för eget bruk och i ditt arbete med andra

Anmälan

Kurskostnad SEK 4200 Euro ex moms. Kostnaden täcker kursledning, arbetsbok, arbetsmaterial samt dokumentation. Mellan kurstillfällena kommer din kursledare att finnas tillgänglig för frågor och samtal via epost.

Vi erbjuder särskild rabatt för Genuine Contact-medlemmar, kontakta oss.

Individuell hälsa och balans är en av grundmodulerna i the Genuine Contact™ (GC) Program, som grundades av Birgitt och Ward Williams. Kursdeltagarna är inbjudna att bli medlemmar i den växande internationella Genuine Contact-organisationen för professionell utveckling och samarbete. Läs mer på hemsidan för  Genuine Contact Program. 

 

Kursledare

Eiwor Backelund Jacobsson, vuxenpedagog och auktoriserad Genuine Contact™ Trainer, har arbetat med Genuine Contact™-programmet sedan 1999 och utbildat i programmets kurser sedan 2002. Ända sedan hon först lärde sig övningarna i Individuell hälsa och balans, har hon använt dem för att bibehålla sin egen hälsa och balans.