Genuine Contact© Mentorcirkel, 19-20 juni, 2021

Genuine Contact© – en 20-åring med lysande framtidsutsikter

Genuine Contact har funnits i 20 år – det vill vi fira! Tillsammans gör vi firandet till något som ger kraft och energi till alla som arbetar medskapande/samskapande i egna och andras organisationer.

Vi samlar kunskap och erfarenheter och låter detta ge oss en skjuts framåt. Visionen är att en ny praxis för reellt medskapande/samskapande ska bli norm.

Det här eventet är för dig som

  • Arbetar med/är intresserad av att utveckla organisationer och ledarskap mot mer samskapande/medskapande
  • Vill fortsätta utveckla ditt ledarskap och/eller din organisation med Genuine Contact

Lördag 19 juni 2021

Lunch serveras från kl 13.00. Vi börjar 14.30 med ”Erfarenheter av samskapande/ medskapande från vårt arbete med Genuine Contact-programmet som operativsystem”. Vi samlar ihop resultaten av arbetet under de gångna 20 åren.

Firandet fortsätter vid middagen. Vi hoppas du vill bidra med sång, musik eller andra inslag. Hör gärna av dig ifall du behöver som projektor, storbildsskärm eller ljudanläggning.

Söndag 20 juni

Vi inleder kl 9.00 och utvecklar framtida möjligheter i ett Open Space-möte. Tema ”Hur frigör vi kraften i samskapande/medskapande? Erfarenheter, utmaningar och möjligheter”. Vi äter lunch när det är rätt tid. Vår jubileumskonferens avslutas kl 14.30.

Praktiskt

Självkostnadspris: SEK 2.500 ex moms. I priset ingår boende i dubbelrum, lunch och kaffe båda dagarna, födelsedagsmiddag och konferenslokal. Mer information om kursgården finns på www.kynnefjall.com. Kolla gärna med oss om resväg och samåkning/hämtning vid buss eller tåg. OBS ta med skor och kläder för utevistelse, vägen till ditt rum går genom skogen. Konferensen genomförs på norska, svenska och engelska.

Anmäl dig här! Sista anmälningsdag är 8 maj. Ange företagsnamn, fakturaadress, VAT-nummer samt om det finns särskilda behov vad gäller mat eller tillgänglighet.

Välkommen till en energigivande och glädjefullt firande 2021!

Anders Johansson, Hege Steinsland och Eiwor Backelund Jacobsson