Holistisk ledarskapsutveckling

Att leda med värderingar

4 hela dagar för din egen ledarskapsutveckling.

20 juni kl 17.00 – 23 juni kl 15.00, 2021. Kynnefjäll, Hedekas, västra Sverige. 

Anmäl dig nu

Att hitta sin egen autentiska ledarskapsstil är nödvändigt för att kunna ha självförtroende som ledare. Detta kräver kunskap, medvetenhet och tid att öva. Den här utbildningen breddar ditt spektrum av ledarskapsförmågor, genom övningar som hjälper dig att förbättra din självmedvetenhet och bemästra förmågan att använda dig själv som ett ledarskapsinstrument i de organisationer du arbetar med. Under kursen ger du dig själv tid att stärka din ledarskapskapacitet så att du kan påverka organisationen och engagera ledarskap hos andra.

Holistisk ledarskapsutveckling lär ut ett helhetligt förhållningssätt för ledarskap, som stämmer med vår tid och med de snabba och kaotiska förändringar vi ställs inför. Det är en upplevelsebaserad kurs som använder utomhusmiljöer som ett verktyg för att söka svar på dina frågor och för att lära om komplexa organisatoriska och individuella mönster på ett praktiskt, enkelt och till och med lekfullt sätt.

I den här kursen kommer du att fördjupa din förmåga, kunskap och kapacitet att:

  • Förstå dig själv och ditt ledarskap bättre genom ett enkelt test som visar dina styrkor, din motivation och var du befinner dig i din utvecklingsspiral
  • Stödja organisationen att skifta över till en kultur för ledarskap, så att den kan dra nytta av det ledarskap som finns i hela organisationen
  • Uppmärksamma och arbeta med dina olika energier och använda dem skickligt
  • Expandera ditt bemästrande av ledarskapskonsten genom reflektion och praktisk övning
  • Omfamna ditt mod att ta steget ut i det okända och arbeta med kraften i närvaro, kommunikation och ställningstagande och använda krafterna effektivt
  • Använda naturen och utomhusmiljöer för att öka samarbete och lärande

Detta är en unik möjlighet att gå en kurs där arbetssättet i Genuine Contact™ integrerats med utomhuspedagogik. Kursen är utformad för att ge dig största möjlighet personliga frihet och stora möjligheter till växande och utveckling. Därför är antalet deltagare begränsat.

Kursen genomförs på Kynnefjälls Natur, www.kynnefjall.com, en vacker kursgård på den bergskedja som utgör gränsen mellan Sverige och Norge. Vi kommer att arbeta både utomhus och inomhus. Du kan bereda dig på att uppleva både vackra landskap och lokala samhällen. Kontrasterna används för att fördjupa dina insikter både om holistiskt ledarskap och om ditt eget ledarskap.

Tänk på att ta med olika sorts kläder, som varma tröjor, shorts, regnjacka och baddräkt. En stor del av tiden tillbringas utomhus och vädret kan variera. Kursen genomförs på engelska och vi talar även norska/svenska.

Anmälan

  • Kurskostnaden är SEK 14.800 ex moms. I den ingår kursavgift, arbetsbok, arbetsmaterial, logi samt måltider utom någon enstaka lunch.
  • Din anmälan är godkänd när kursen är betald. Kursavgiften återbetalas inte, men det är omöjligt för dig att delta, finns möjligheten att låta någon annan ta din plats. Ni gör då själva upp om hur ni fördelar kurskostnaden.
  • Förkunskaper som krävs: Vägen till hälsa och balans, Organisatorisk hälsa och balans samt Individuell hälsa och balans. Om du saknar någon kurs, kontakta oss så att vi kan hitta en lösning för dig.
  • 10 % rabatt för betalande medlemmar av the International Genuine Contact Organization. Nämn ditt medlemskap när du anmäler dig.

 

Holistisk ledarskapsutveckling är en av grundmodulerna i the Genuine Contact™ (GC) Program, som grundades av Birgitt och Ward Williams. Som kursdeltagare blir du inbjuden att bli medlem i den växande internationella Genuine Contact-organisationen för professionell utveckling och samarbete. Läs mer på hemsidan för Genuine Contact Program.

Kursledare

Eiwor Backelund Jacobsson, vuxenpedagog och auktoriserad Genuine Contact™ Trainer, har arbetat med Genuine Contact™-programmet sedan 1999, i olika ledarpositioner som chef, ordförande, projektledare och ombudsman samt som konsult. Hon bidrar med praktisk och verklighetstestad erfarenhet av ett nytt sätt att tänka som ledare och chef.

 

Hege Steinsland, processledare och auktoriserad Genuine Contact™ Trainer, har lång erfarenhet från arbete med förändringsledning, teamutveckling, konflikthantering och coachning. Med sitt lugna och reflekterande arbetssätt och sin bakgrund i relations- och gestaltvägledning så hjälper hon dig hitta rätt i relationen till ditt eget ledarskap.

Anders Johansson, utomhuspedagog och auktoriserad Genuine Contact™ Trainer, har lång erfarenhet av att utbilda i och använda utomhuspedagogik i skolor och inom naturturism. Han hjälper dig bli bekväm i att använda utomhusmiljön för att förstärka utvecklingen av samarbete, skicklighet och kreativt tänkande.

.

Lead to collaborate & co-create
PlayPause
Slider